top of page
TOP PAGE
My Koala_1_small.jpg

Frances Raboen (1971) is beeldend kunstenaar en gebruikt allerhande materialen (w.o. hout, wol, aluminium, karton) voor haar schilderijen, tekeningen en installaties. Haar laatste serie tekeningen zijn dieren met accessoires, zoals een tas of een zonnebril die ze (deels) met goud bladmetaal nog eens extra benadrukt. Hiermee legt ze de nadruk op ‘sociale identiteit’ en ‘consumeren’, want, zegt ze: “Niets is zo fascinerend als menselijk gedrag, met name de keuzes die ikzelf of iemand anders maakt in het leven. De tegenstelling erin, bescherming ervan of juist het gevecht ertegen”.

FRANCES RABOEN

Tekening van
de maand worden?
Elfenstof in
Drabbeldam
Vriendschap...
en meer
Muzak in Drabbeldam 
Spreekbeurt: zie BOOK2B4kids

MAGGIE GUNZEL

Maggie Gunzel heeft een heel eigen stijl die je het best kunt onderbrengen bij de Illustratieve kunst. Zij illustreert zowel Nederlands- als Engelstalige boeken.

Maggie is gefascineerd door oude volksverhalen, sagen, legendes onder andere uit de Keltische cultuur. Haar werk is sprookjesachtig en maakt dat je je in een andere wereld waant.

MAGGIE GUNZEL

XANTHA-IRIS VORST

Het werk van Xantha-Iris is kleurrijk, verrassend en speels. Xantha-Iris illustreert graag prentenboeken. Haar werk is altijd kleurrijk. Vaak is er ook een klein grapje in verwerkt.

Facebookpagina book2b
FOTO VAN DE MAAND
Voor- en achterkant Vriendschap... en meer3.jpg
Facebookpagina book2b
 
Vriendschap... en meer cadeau!
 
bottom of page